Trabzonspor'da Yeni 11 arayışı!

Visca’yı takıma monte edecek olan Avcı, Sivas maçının kadrosunda değişikliğe gidecek

Trabzonspor'da Yeni 11 arayışı!
Trabzonspor'da Yeni 11 arayışı!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesinde ilk 11’ini şekillendiriyor… Visca, Kouassi ve Puchacz’ın transferlerinin ardından alternatifli bir kadroya sahip olan Avcı, Hugo’nun da takıma katılmasıyla birlikte keyiflenirken tecrübeli teknik adamın Sivas maçının 11’inde mini bir revizyon yapması bekleniyor.

Hugo’nun yanı sıra yeni transferler Visca ve Puchacz hafta boyunca takımla birlikte çalışırken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da, Hugo ve Visca’ya Sivas maçının forma vermesi bekleniyor. Avcı’nın iki oyuncuya ilk 11’de görev vermesi halinde kimleri kulübeye oturtacağı ise merak konusu.

13 Oca 2022 - 10:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.