Trabzonspor'da Vahid Amiri siftah yaptı

Trabzonspor'da sezon başında kadroya katılan ancak şanssız sakatlıklar geçiren Vahid Amiri, kupadaki Bugsaş maçına 11’de başladı ve maçın 25. dakikasında şık bir vuruşla fileleri havalandırdı.

Trabzonspor'da ezon başında kadroya katılan ancak şanssız sakatlıklar geçiren Vahid Amiri, kupadaki Bugsaş maçına 11’de başladı.

Oldukça iyi bir karşılaşma çıkartan İranlı futbolcu, 25. dakikada şık bir vuruşla fileleri havalandırdı.

90 dakika sahada kalan Amiri, özellikle ilk yarıda Ekuban ile uyumlu bir performans ortaya koydu.

Amiri, ligdeki kanat rotasyonunda iddialı olduğunu dün göstermiş oldu.

Rodallega kadroda yok

Hafif sakatlığı bulunan Hugo Rodallega, kupa maçında kadroda yer almadı.

Teknik direktör Ünal Karaman yedek forvet olarak Burak Yılmaz’ı Ankara’ya götürürken, ligdeki Bursaspor karşılaşmasına kadar Rodallega’nın yetişmesi bekleniyor.

Karaman bir sürpriz olmazsa çift forvetli sisteme devam etmeyi planlıyor. Kanatlarda ise son maça göre değişiklik yapılabilir.

Joao Pereira riske edilmedi

Son Antalyaspor maçında sakatlığından dolayı kadrodan çıkartılan Joao Pereira, iyileşmesine rağmen riske edilmedi.

Akyazı’daki Bursaspor mücadelesinde Portekizli futbolcunun ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Pereira’nın yokluğunda savunmanın sağında göre yapan genç Semih Karadeniz ise ortaya koyduğu istekli performansla alkış aldı.

01 Kas 2018 - 09:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.