Trabzonspor'da transfer operasyonu!

Abdullah Avcı, hem ön libero hem de stoperde oynayabilen Kouyate’yi çok isterken, Senegalli yıldızın bonservisi konusunda başkanlar düzeyinde görüşmey...

Trabzonspor'da  transfer  operasyonu!
Haber albümü için resme tıklayın

Abdullah Avcı, hem ön libero hem de stoperde oynayabilen Kouyate’yi çok isterken, Senegalli yıldızın bonservisi konusunda başkanlar düzeyinde görüşmeye geçildi. Forvet Jose için de pazarlıklar sürüyor. Trabzonspor, iki transferde de çok ciddi.

Trabzonspor , iki yabancı oyuncu konusunda yoğun uğraş veriyor: Cheikhou Kouyate ve Willian Jose... Öncelikle Kouyate için teknik direktör Abdullah Avcı çok ısrarcı. Tecrübeli hoca, hem stoper hem de ön liberoda oynayabildiği için Senegalli yıldızı mutlaka kadroda görmeyi hedefliyor. Crystal Palace ile 1 yıl sözleşmesi kalan ve stopere toplamda 45 milyon Euro ödeyerek 2 transfer yapan İngiliz ekibi, Kouyate’yi gönderme hazırlığında. Yıldız isim de Trabzonspor’un ilgisine sıcak bakıyor.

Kouyate 3 milyon Euro

Başkanlar düzeyinde görüşme aşamasına geçilirken, konuşulan rakam 3 milyon Euro seviyelerinde. Oyuncunun talebi ise yıllık 2 milyon Euro ücret. Her iki tarafla kıran kırana pazarlık yapılıyor. Trabzonspor’un bu transferdeki en büyük rakibi, Suudi Arabistan’dan Al Ahli Kulübü. Kouyate her ne kadar kariyerine yarışmacı bir ligde devam etmek istese de Arap kulübünün oyuncuya teklifi bonuslarla 4 milyon Euro. Dolayısıyla Bordo Mavililer, Kouyate konusunda elini çabuk tutuyor.

7.5 milyon istediler ama...

Willian Jose transferinde ise resmi temaslar başladı. Real Sociedad’ın satış listesine koyduğu 29 yaşındaki Brezilyalı forvet için kulübü 7.5 milyon Euro bonservis talep ediyor. Trabzonspor, görüşmelere 5 milyon Euro’dan başladı. Tarafların 6.5 milyon Euro civarı bir rakama anlaşma ihtimalleri yüksek. Jose’ye de 2 milyon Euro önerildi. Sambacı 2.4 milyon Euro istiyor. Karadeniz ekibi, her iki transferde de oldukça ciddi ilerliyor.

28 Tem 2021 - 13:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.