Trabzonspor'da Nwakaeme kararı çıktı!

Trabzonspor'da covid19 virüsüne yakalanan Nwakaeme Giresunspor maçında sahada olamayacak.

Trabzonspor'da Nwakaeme kararı çıktı!
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'da Nwakaeme için karar verildi. Kulüpten Perşembe günkü yapılan açıklamada iki futbolcunun Covid 19 test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenilmişti.

Bu futbolculardan biri olan Siopis için yapılan kontroller sonrası Giresunspor maçına yetişmesine engel bir durum kalmazken, Nwakaeme’nin ise sağlık sorununun devam etmesi nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Siopis’in Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın forma vermesi halinde kadroya gireceği, Nwakaeme’nin ise 7 günlük karantina sürecini Perşembe günü tamamlayacağı öğrenildi.

18 Oca 2022 - 11:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.