Trabzonspor'da Edin Visca Açıklaması

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da devre arası transfer görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor

Gaziantep FK maçı sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı transferle ilgili soruya, çalışmalarının sürdüğü yanıtını vermişti.

Yönetime yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre son dönemlerde Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Edin Visca için yalanlama geldi. Trabzonspor'un transfer gündeminde olmayan Visca için Bordo-Mavililerin Başakşehir'in kapısını takas için de çalacağı yazılmıştı.

EMRE BELÖZOĞLU DA AÇIKLAMIŞTI

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, adı Trabzonspor ile anılan Boşnak yıldız için "Edin Visca için şu an bize gelmiş resmi bir teklif yok." demişti.

YUNAN YILDIZ KYRIAKOPOULOS LİSTEDE DEĞİL

Öte yandan açık ara liderliğin keyfini çıkaran Trabzonspor'da bonservisi İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da bulunan Georgios Kyriakopoulos'un da gündemde olmadığı öğrenildi.

25 Kas 2021 - 11:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.