Trabzonspor'da Edgar'ın son durumu

Son Altay karşılaşmasında son dakikalara doğru dizinden sakatlık geçiren ve sedye ile sahadan çıkarılan Edgar, maç bitiminde kendisini daha iyi hissetmişti. Dizinde esneme olmasından şüphelenen Edgar’ın MR’ı, bugün çekilecek.

Altay maçının son anlarında dizinden sakatlanan ve sedye ile sahadan çıkan Edgar, maç bittikten sonra kendisini daha iyi hissetmişti. Dizinde esneme olmasından şüphelenen Edgar’ın MR’ı, bugün çekilecek.

Ödem nedeniyle kesin durumuna bakılamayan Edgar’ın, Başakşehir maçında kadroda olamayacağı öğrenildi. Bağ sakatlığı tespit edilmezse, ikinci devreye yetişmesi bekleniyor.

23 Ara 2021 - 11:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.