Trabzonspor'a sağ bek! Mehmet Yılmaz...

Listesine yerli ve yabancı birçok ismi ekleyen Trabzonspor geçtiğimiz hafta Manisa FK ile 1. Lig'e yükselme sevinci yaşayan Mehmet Yılmaz'ı takibe ald...

Listesine yerli ve yabancı birçok ismi ekleyen Trabzonspor geçtiğimiz hafta Manisa FK ile 1. Lig'e yükselme sevinci yaşayan Mehmet Yılmaz'ı takibe aldı. Yılmaz'ı ayrıca Süper Lig takımlarından Alanyaspor da izliyor.

Başkan Trabzonspor'u doğruladı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Mehmet Yılmaz için Trabzonspor'un ilgisinin olduğunu doğrulamış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Mehmet Yılmaz takımımızın en eski futbolcularından birisi. Sezon öncesinde de Süper Lig'den teklifler olmasına rağmen burada kaldı ve şampiyon kadroda yer aldı. Mehmet için bizim de kulağımıza Trabzonspor'un ilgilendiği bilgisi dolaylı yollardan geldi."

Mehmet Yılmaz'ın istatistikleri

Bu sezon Manisa'da 29 maçta süre alan 25 yaşındaki savunmacı 3 gol, 2 asist yaptı.

14 Nis 2021 - 16:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.