Trabzonspor'a Nazar Değdi

Abdullah Avcı'nın cezalı olması nedeniyle maça Orhan Ak yönetminde çıkan Trabzonspor, Giresunspor'u ağırladığı maçta puan kaybetti.

Trabzonspor'a Nazar Değdi
Trabzonspor'a Nazar Değdi
Haber albümü için resme tıklayın

Abdullah Avcı'nın cezalı olması nedeniyle maça Orhan Ak yönetminde çıkan Trabzonspor, Giresunspor'u ağırlaıdğı maçta puan kaybetti. Bordo-mavililer 90+5'te penaltıdan yararlanamadı. 90+8'de tekrarlanan penaltıda yine Okan Kocuk gole izin vermedi

Süper Lig'de 22. hafta maçında Trabzonspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'dan oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Giresunspor'un golünü 68. dakikada Umut Nayir kaydetti. Trabzonspor'un golü 78. dakikada Andreas Cornelius'tan geldi. Bordo-mavililerde Bakasetas 90+5. dakikada penaltıdan yararlanamadı. VAR incelemesinin ardındna ihal olduğu belirlendi ve penaltı tekrarlandı. 90+8'de Bakasetas bir kez daha penaltıyı kullandı ve yine Okan Kocuk'a takıldı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür 32. dakikada sakatlık yaşadı ve oyundan çıktı. Hüseyin Türkmen ile Yusuf Erdoğan ile gördükleri sarı kartların ardından cezalı duruma düştü.

Sivasspor beraberliğinin ardından Giresunspor'a da takılan lider Trabzonspor puanını 51 yaptı. Giresunspor da 26 puana ulkaştı.

Süper Lig'de pazar günü Trabzonspor, Galatasaray'a konuk olacak. Giresunspor da aynı gün Alanyaspor'u ağırlayacak.

19 Oca 2022 - 22:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin - Nazar deyil beceriksizlik berat 70 dakika hicbirşey yapmadı dahasıda var herkes gördü lider gibi hic oynamıyor böyle giderse sonu hüsran olur yine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 22:04