Trabzonspor'a Hosseini ve Rodallega'dan müjde

Sakatlıkları nedeniyle hafta içindeki idmanları kaçıran Majid Hosseini ile Hugo Rodallega dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. İki oyuncunun da yarın oynanacak Bursa karşılaşmasına ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın kadro planlamasında önemli yeri olan Majid Hosseini ile Hugo Rodallega’dan sevindirici haber...

Sakatlıkları nedeniyle hafta içinde oynanan BUGSAŞ deplasmanına götürülmeyen ve idmanlarda takımdan uzak kalan Hosseini ile Rodallega’nın ağrıları tamamen geçti.

Dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışan ikili ortaya koydukları mücadeleyle de hazır olduklarını gösterdi.

Yüzde 100 olursa...

Sezon boyunca sık sık savunma tandemini Hosseini ile Toure’den oluşturan Ünal Karaman, ligde 4 haftadır çift forvet sistemiyle sahaya çıkıyor.

Karaman, bugün yapılacak son idmanda Kolombiyalı yıldızı yüzde 100 hazır görürse Bursa karşılaşmasında da forvet ikilisini bozmayacak.

33 yaşındaki oyuncunun maça başlayacak durumda olmaması halinde ise sakatlığını tamamen atlatan Anthony Nwakaeme’nin ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

03 Kas 2018 - 10:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.