Trabzonspor, 50. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Bordo-mavili kulübün başkanı Usta, kutlamalar kapsamında İstanbul'da düzenlenecek "1 meşale de sen yak" etkinliğine katılacak Trabzonspor Başkanı Muh...

Bordo-mavili kulübün başkanı Usta, kutlamalar kapsamında İstanbul'da düzenlenecek "1 meşale de sen yak" etkinliğine katılacak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün 50. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul'da düzenlenecek "1 meşale de sen yak" etkinliğine katılacak.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Usta ve yönetim kurulu üyelerinin, İstanbul'da 30 Temmuz'da "Gurbetçi Gençler" taraftar grubunun organizasyonuyla gerçekleştirilecek "1 meşale de sen yak" etkinliğinde yer alacağı belirtildi.

İstanbul'daki etkinlikler kapsamında taraftarlara hizmet vermek üzere TS Club standının da açılacağının vurgulandığı açıklamada, sanatçı ve spor adamlarının katılacağı organizasyonlara taraftarlar davet edildi.

Açıklamada, etkinliğin 30 Temmuz'da saat 15.00'te Sütlüce Sahili'nde başlayacağı ifade edilerek, konuşmaların ardından kemençe eşliğinde horon oynanacağı, konserin ardından da saat 20.50'de gemilere binileceği ve saat 21.15'te meşalelerin yakılacağı kaydedildi.

27 Tem 2017 - 15:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.