Trabzon’da operasyon

Plaza,Diabate ve Bilal kadro dışı…

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı sonunda isyan etti…

Trabzonspor’u ayağa kaldırmak için göreve gelen ancak bordo-mavili takımın kadro yapısı karşısında büyük şok yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, kupada yaşana Adana Demir hüsranının ardından ilk operasyonu yaptı. Tecrübeli teknik adam, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun büyük umutlarla transfer ettiği Plaza ve Diabate’nin yanı sıra Bilal’i formsuzlukları nedeniyle kadro dışı bıraktı.

3 oyuncunun takımdaki geleceği ise merak konusu. Öte yandan Afobe, Semedo ve Nwakaeme bugün yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.

Trabzonspor Kulübü ise 3 oyuncunun kadro dışı kalması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Profesyonel futbolcularımız Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate kulübümüzde yapılan performans testleri neticesinde belirlenen hedeflere ulaşamadıklarından dolayı takımımızdan ayrı olarak bireysel performans antrenmanlarına devam edeceklerdir."

17 Ara 2020 - 17:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

A Ayar - hangi test acaba, o testten haberi yok muydu da 3 maçtır ilk 11 başladı. bilalin yeteneği o kadar, adamda hiç bir suç yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 17:54