Trabzon’da ‘Dev’ plan!

Şampiyonlar Ligi’ne gidilirse transferde yıldızlar yağacak

Trabzonspor, şampiyonluk mücadelesi verirken, gelecek sezonun yapılanması için de çalışıyor. Eğer şampiyonluk halinde Şampiyonlar Ligi’ne gidilmesi durumunda bordo-mavili yönetim, özellikle sponsor katkısını da düşünerek önemli yıldızlar kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçtiği belirtildi. Bordo-mavililerin bu doğrultuda öncelikli hedefinin Talisca olduğu, bu oyuncuyu kiralamayı düşünürken, sponsor desteğiyle yıllık ücretini karşılamayı amaçlıyor.

Başakşehir’in yıldızı Edin Visca için temasların sürdüğü, oyuncu ile anlaşma sağlansa da kulübünün bonservis için istediği 4 milyon euroluk bir rakamı vermeyi düşünmediği belirtildi. Visca kulübünü ikna eder ve uygun şartlar oluşursa transfer gerçekleştirilecek. Trabzonspor, Ndiaye’yi yeniden kiralamak isterken, Sparta Praglı Kanga ile Bulgar yıldız Todor Nedelev’in transferini de lig bitiminde sonuçlandırmayı amaçlıyor.

23 Haz 2020 - 12:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Mesut - Ben artık bu lig için tum umitlerimi kaybettim.Transfer yapmaya gerek yok.Cunku şampiyonluk senin elinde değil.Kimin sampiyonluguna karar verildiğini bilemedigimiz için ben artik kombine almam.Kolay kolay maclara gitmem.Bu gizli eller futboldan elini çekmeden maçların tarafsız yonetilecegine inanmam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:04
02

Ahmet Faruk - Paradan kaçmadan çok iyi bir hoca getirilmeli.iki iyi stoper olmazsa olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:04
01

Fanatik Taraftar - bu ligde bu kadar haksızlık olurken şampiyon olmak Zor bu akşam basaksehir gördük bir Türk hakem yönetseydi elerdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:04