Trabzon isteyince değeri artıyor

Balıkesirspor’un genç oyuncusu için kıyasıya yarış

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’da genç golcü Rahmi Anıl Başaran’a Trabzonspor’dan kanca. Bu sezon gösterdiği performansla Galatasaray ve Trabzonspor’un radarına girmeyi başaran Rahmi Anıl Başaran’ın talipleri artıyor. Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, Rahmi Anıl için Trabzonspor ve Galatasaray’ın ardından Başakşehir ve Kasımpaşa’nın da devreye girdiğini söyledi. Dağlı, ”Rahmi Anıl Başaran için fiyatı yükseltmeye çalışıyoruz. 600 bin Euro civarında bir rakam belirledik. Benim görüşmelerimde rakam 600 bin Euro’ya kadar çıktı. Trabzonspor, Rahmi Anıl’ı 2 aydır takip ediyor. Eski maçlarını da izlemişler. Rahmi Anıl bizim için önemli. Ben Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm” dedi. Rahmi Anıl Başaran ise “Saydığınız takımlar büyük kulüpler. Bunlardan birinde forma giyersem, Balıkesirspor’a katkım olursa çok mutlu olurum. Balıkesirspor’da sezonu bitirip, sezon sonu en hayırlı karar verilecektir.” dedi.

12 May 2020 - 13:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.