TRABZON DEĞİŞİYOR!

2 haftada alınan 6 puan bordo-mavililerdeki olumsuz havayı tersine çevirmeye başladı

Trabzonspor her alanda değişiyor… Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile çıktığı iki maçta da galip gelerek hanesine 6 puan yazdıran bordo-mavililer olumsuz havayı tersine çevirmeyi başardı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde sahasında Erzurumspor'u, deplasmanda da Ankaragücü'nü 1-0'lık sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, 8 haftada topladığı 6 puana, son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle 6 puan daha ekleyerek 12 puanla üst basamaklara doğru tırmanışa geçti.

Trabzonspor, ligin ilk 8 haftasında 15 golle kalesinde en fazla gol gören takım olma unvanını elinde bulundururken Avcı yönetiminde bordo-mavililer, son iki maçta kalesini gole kapattı. Trabzonspor, Erzurumspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında sahadan galibiyetle ayrılmasının yanı sıra gol yemeyerek savunma anlayışında yaşanan değişikliği ortaya koydu. Avcı, savunmadaki sıkıntıyı en asgari seviyeye indirdikten sonra takımın diğer mevkilerine de dokunuşlar yapmayı planlıyor.

01 Ara 2020 - 10:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.