Tokat Belediye Plevne'de hedef orta sıralarda yer almak

TOKAT (AA) - Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne'nin voleybol şube sorumlusu Mehmet Elibol, bu sezon hedeflerinin or...

TOKAT (AA) - Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne'nin voleybol şube sorumlusu Mehmet Elibol, bu sezon hedeflerinin orta sıralar olduğunu söyledi.

Mehmet Elibol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos'ta başladıklarını belirtti. Çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Elibol, "Takımımız çalışmalarına devam etti. Antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. İlker hocamız milli takım kampında. Teknik heyetimiz gözetiminde takımımız çalışmalarını Tokat'ta sürdürüyorlar." dedi.

Kadrolarında 14 sporcu olduğunu belirten Elibol, şöyle konuştu:

"Takımımız sabah kondisyon idmanı yapıyor. Akşam ise topla antrenman yapıyor. Çocuklar çok istekli. Bu sezon ligin en ucuz takımını kurduk. Bütçemiz doğrultusunda transferler yaptık. Teknik heyetimiz ve sporcularımıza güveniyoruz. Salonumuz tadilattaydı. 1 ay boyunca üniversitemizin salonunda çalışmalarımıza devam ettik. Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Bu sezon hedefimiz orta sıralarda yer almak. Genç bir kadro kurduk. Gelecek vadeden bir kadromuz var. Bize her zaman destek olan başkanımız Eyüp Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum."

03 Eyl 2021 - 16:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.