Tokat Belediye Plevne, Cizre ekibine karşı sezonun ilk galibiyetini hedefliyor

TOKAT (AA) - VoleybolAXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevne, yarın karşılaşacağı Allpower Akü Cizre Belediyespor karşısında sezon...

TOKAT (AA) - VoleybolAXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevne, yarın karşılaşacağı Allpower Akü Cizre Belediyespor karşısında sezonun ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

Tokat Belediye Plevne Başantrenörü İlker Altan, AA muhabirine, ligde oynanan 4 hafta sonunda galibiyet alamadıklarını söyledi.

Bu sezon yeni bir takım oluşturduklarını belirten Altan, "Genç bir takım kurduk. Bu takım gün geçtikçe daha iyi olacak. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtacağız. Oyuncularımın isteklerinden ve mücadelelerinden dolayı mutluyum." dedi.

Ligde 5. hafta maçında yarın sahalarında Allpower Akü Cizre Belediyespor ile karşılaşacaklarını dile getiren Altan, şunları kaydetti:

"Güçlü ve tecrübeli oyunculara sahip, iyi hücum eden bir takıma karşı oynayacağız. Oyunumuzun her geçen maç üzerine koyuyoruz. Yaptığımız hatalardan ders alıp eksiklerimizi çalışıyoruz. Evimizde oynayacağımız maçta bütün enerjimizi sahaya yansıtıp sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz. Yarınki maça tüm Tokatlıları bekliyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onların desteğinin yanımızda olmasını bilmek bize moral ve güç veriyor."

26 Eki 2021 - 13:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.