Tek değişiklik

Cezası biten Pereira ilk 11’de geri döndü

Trabzonspor’da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Antalyaspor maçında geçen haftaki G.Saray maçı kadrosunda tek değişiklik yaptı. Çimşir, kart cezası biten Pereira’yı 11’e alırken, bunun dışında derbi zaferini gerçekleştiren kadroyu aynen sahaya sürdü. Nwakaeme G.Saray maçında olduğu gibi Antalyaspor maçında da yedek soyunurken, Da Costa cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

09 Tem 2020 - 12:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Osman - vAllahi billahi trabzonsporun bundan böyle bende hiç bir değeri ve ederi yoktur.isterse kalan her macını 10-0 kazansın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 12:14