Teixeira ve Visca

Her yerde taarruz sürüyor

Trabzonspor, hücum hattında kanatlara takviye düşünürken bu yönde Çin’de Suning takımından ayrılan yıldız kanat Alex Teixeira ile birlikte Başakşehir’den Edin Visca için yoğun girişim yapılıyor. Visca’yı Avcı’nın çok istemesi nedeniyle Başakşehir’e 1 milyon euronu yanında Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak önerilirken, Texeira için menajeri ve oyuncu ile şartlarının görüşüldüğü belirtildi. Bordo-mavililer, sağ bek için Dinamo Zagreb'in milli sağ beki Stojanovic ile Juventus’tan Wesley ile temasta. F.Bahçe’ye bile bedava oyuncu veren Kasımpaşa, Yusuf Erdoğan için de ille de bonservis isterken, Trabzonspor ise bu transferi takas ile bitirmek için uğraşıyor.

18 Oca 2021 - 13:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

SELO 61 - hergün bir bomba diye haber var, sonuç hikaye....ve bu hikaye devam edip gidiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 13:13