Tartışmasız 1 numara

Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır, bu yıl performans olarak adeta zirve yaptı. Liverpool başta olmak üzere pek çok Avrupa devinin yakından takip...

Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır, bu yıl performans olarak adeta zirve yaptı. Liverpool başta olmak üzere pek çok Avrupa devinin yakından takip ettiği 23 yaşındaki kaleci, ligde geride kalan 26 haftalık bölüme damgasını vurdu. Uğurcan, 4 büyüklerin kendi aralarındaki maçlara bakıldığında en fazla kurtarış yapan isim durumunda. 5 derbide tam 28 kurtarışa imza atan Uğurcan’a en çok yaklaşan isim 16 kurtarışla Galatasaray’ın kaptanı Muslera oldu. Fenerbahçeli Altay ve Beşiktaşlı Karius ise derbilerde 13’er kurtarış yaptılar.

25 Mar 2020 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.