Taraftardan yine muhteşem organizasyon

Trabzonsporlu taraftarlar son maça kadar takımını stada kadar uğurlayacak

Trabzon’da tüm şehir şampiyonluk için kenetlendi. Şehrin dört bir yanı bayraklarla donatılırken, taraftarlar da takımlarını oynayacağı bütün maçlara meşalelerle uğurlama organizasyonuna devam edecek.

Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, takımın şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. Fındıkçı, “Sonuna kadar takımımızın yanındayız. Bunun için de pandemi süreci sonrası başlattığımız takımımızı uğurlama organizasyonlarına lig sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

Takımın bu süreçte moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ve kendilerinin taraftar olarak bu konuda görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Fındıkçı, “Bugün de takımımızın yanındayız. Tesislerden stada kadar takımımızı en iyi şekilde maça uğurlayacağız. Onların şunu bilmesini istiyoruz, biz her ne kadar statta yerimizi alamasak da ruhumuzla, manevi desteğimizle hep onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

08 Tem 2020 - 12:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Şahin - ankaragücü maçından ders almadınız. gerzekçe bir organizasyon daha yapın, maçın sonucunu bekleyin, umarım mahcup olmazsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 12:11