Tam bize göre!

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Newton için, “Bu şansı hak ediyordu” dedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır” dedi. Yeni teknik direktör için Eddie Newton ile yaptıkları görüşmenin çok uzun sürmediğini söyleyen Ağaoğlu, "Bu şansı gerçekten hak ediyordu. Biz de o hakkı kendisine verdik. Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır. İki maçlık süre içerisindeki duruşu ve yaptıkları da bizi mutlu etti. Bu görev için ne kadar heyecan duyduğu ortadaydı” dedi.

Ağaoğlu, yönetim olarak bundan sonraki süreçte her daim teknik direktör Newton’un yanında olacaklarını da belirtirken, “Kendisi ekibine İngiltere'den bazı isimler katmak istediğini söyledi. Biz de bunu kabul ettik. Kısa süre içerisinde ekibini tamamlayacak. Ardından hemen yeni sezon planlaması yapılacak. Ayrıca kendisinin geniş bir oyuncu havuzu var ve onu da değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Oyunu çok iyi bilen bir adam!

Eddie Newton için İngiliz basını, "Sürpriz gelişme", "Harika haber" ve "Sonunda başardı" gibi yorumlarda bulundu. BBC Sport'un, "Eddie Newton sonunda istediğini aldı" şeklindeki haberinin altına yorum yapan Trabzonsporlu eski oyuncu Kevin Campbell, "Eddie oyunu çok iyi bilen bir adam. Onun için gerçekten çok iyi olacak" dedi.

05 Ağu 2020 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.