Sponsor işini Albayrak çözdü

Trabzonspor, forma göğüs sponsorluğu için Vestel ile sözleşme imzaladı. Bordo-Mavili kulübün bir süredir aradığı ve anlaşmayla önemli bir gelir kaynağı daha elde ettiği yeni sponsorunun perde arkasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor, forma göğüs sponsorluğu için Vestel ile sözleşme imzaladı. Bordo-Mavili kulübün bir süredir aradığı ve anlaşmayla önemli bir gelir kaynağı daha elde ettiği yeni sponsorunun perde arkasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın olduğu öğrenildi. Yeni sezona mutlaka şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor’un yeni sezonda forması göğüs reklam sponsorluğunu Vestel Şirketler Grubunun üstlenmesi kesinlik kazandı. Bordo- Mavili kulüp 3 sezonluk anlaşma gereği Vestel’den 9 milyon Euro kazanç elde edecek. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ile görüşerek kendisini ikna ettiği öğrenildi.

Gültekin SADIKOĞLU

06 Ağu 2019 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.