Sosa’nın dönüşü!

Trabzonspor’da Arjantinli oyuncu Jose Sosa, Göztepe maçındaki performansı ile alkış aldı. Milan’dan büyük umutlar ile transfer edilen ancak gerek form...

Trabzonspor’da Arjantinli oyuncu Jose Sosa, Göztepe maçındaki performansı ile alkış aldı. Milan’dan büyük umutlar ile transfer edilen ancak gerek formsuzluğu gerekse Teknik Direktör Çalımbay’ın Yusuf ısrarı nedeniyle forma şansı bulamayan Sosa, ligde tam 11 maç sonra ilk 11’da şans buldu. Zorlu mücadelede 90 dakika sahada kalan sona zaman zaman kaleyi yoklasa da Beto’yu geçemedi. Attığı paslar takıma katkısı ile alkış alan Sosa’nın bundan sonraki süreçte ilk 11’in değişmez ismi olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Sosa, ligin 11. haftasında kırmızı kart gördüğü Malatyaspor maçının ardından ilk 11’e girememişti.

07 Şub 2018 - 12:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.