Sosa & Novak belirsizliği!

Sözleşmesi biten iki oyuncudan da ses yok

Trabzonspor’da Sosa ve Novak belirsizliği sürüyor… Bordo-mavili kulüp ile sözleşmeleri sone ermesine rağmen, yeni sözleşme imzalamayan iki oyuncu sezonun tamamlanmasıyla birlikte tatile çıktı. Sosa’nın Arjantin’e döneceği, Novak’ın ise gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Bilindiği gibi sözleşmeleri sona eren ve bordo-mavili kurmayların sezon içinde birçok kez “Birlikte yola devam edelim” dediği Sosa ve Novak kendilerine sunulan teklifleri geri çevirmişti.

05 Ağu 2020 - 11:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.