Sörloth transferine Daka engeli

Alexander Sörloth’un yerine Patson Daka’yı kadrosuna katmayı hedefleyen Leipzig, Leicester City’den transfer çalımı yemek üzere... İngiliz basını, Le...

Alexander Sörloth’un yerine Patson Daka’yı kadrosuna katmayı hedefleyen Leipzig, Leicester City’den transfer çalımı yemek üzere...

İngiliz basını, Leicester’ın yaklaşık 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Patson Daka’yı Salzburg’dan kadrosuna katacağını duyurdu. Bu gelişme sonrası Trabzonspor -Sörloth-Leipzig üçgeninde süreç uzayacak.

Bordo Mavililer, haftalardır Bundesliga ekibinin Norveçli forvetle ilgili karar vermesini bekliyor. Alman medyası her ne kadar Sörloth’un kiralanacağını yazsa da bu konuda netleşmiş bir durum yok.

19 Haz 2021 - 23:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.