Sörloth Trabzon’a koşuyor!

Sörloth için golcü transferini bekleten Trabzonspor, bu transferde umutlar iyice yükseldi. Leipzig’in golcü transferi, Avrupa’dan istenen teklifler ge...

Sörloth için golcü transferini bekleten Trabzonspor, bu transferde umutlar iyice yükseldi. Leipzig’in golcü transferi, Avrupa’dan istenen teklifler gelmemesi nedeniyle Sörloth rotasını Trabzon’a çevirdi

Trabzon’da gündem Sörloth. Bordo-mavililer, BrunoPeres, Gervinho, Koita ve Hamsik transferleri ile şampiyonluk için oluşturacağı kadro için transfere hızlı girerken, bu isimlerin yanına mutlaka eski golcüsü Alexander Sörloth’u katmak istiyor. Leipzig’in 23 milyon euroya golcü Andre Silva’yı kadrosuna katması, Sörloth’un takımda kalma ihtimali bitirdi.

Trabzonspor girişimlerini hızlandırdı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da “Sörloth buyursun gelsin” diyerek isteğini belirtmesi ile transferi çok isteyen Başkan Ahmet Ağaoğlu şartları iyice zorluyor. Sörloth’un 2.7 milyon euro'luk net maaşı sponsor desteği ile karşılanacak. Başkan Ağaoğlu’nun Sörloth ile dün bir kez daha görüşerek, “Trabzon seni bekliyor. Yeniden kral olarak Avrupa’ya güçlü dönersin” dediği, golcü oyuncunun da artık geri dönüşe iyice sıcak baktığı belirtildi. Sörloth’un Trabzon’a dönüşünü ailesinin de çok istemesi transferde bordo-mavili takımın elini güçlendirirken, bu hafta içi transferde sıcak gelişmeler yaşanabileceği belirtildi. Alman basını iddiası ise müjde gibi, 4 Temmuz’da Sörloth hocası ile görüşür bağları koparır. Sörloth, Çarşamba veya en geç Cuma Trabzon imza atar.

05 Tem 2021 - 10:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.