Sörloth için Leipzig'in kapısı çalınacak

Galatasaray transfer haberi...Falcao'dan umudu kesen, Diagne'ye de bel bağlamak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz haftalarda ret cevabı aldığı S...

Galatasaray transfer haberi...Falcao'dan umudu kesen, Diagne'ye de bel bağlamak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz haftalarda ret cevabı aldığı Sörloth için bir kez daha Leipzig'in kapısını çalacak. Ligde sadece 1 gol atabilen ve son maçta süre alamayan 25 yaşındaki santrforun kiralanması için bu hafta Alman kulübüyle masaya oturulacak.

Galatasaray'da ikinci Sörloth operasyonu... Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla gösterdiği üstün performansla 20 milyon Euro karşılığında Leipzig'e transfer olan Norveçli yıldız, Almanya'da aradığını bulamadı.

Almanya'da aradığını bulamadı. Bundesliga'da çıktığı 14 maçta sadece 1 gol atabilen ve çoğunlukla oyuna sonradan giren 25 yaşındaki santrfor, son karşılaşmada süre dahi alamadı.

Hocası Nagelsmann, Sörloth transferiyle ilgili Alman basınından gelen eleştirilere cevap verirken, "Sörloth'u bir şeyler görmeden transfer etmedik. Özel bir golcü olduğunu biliyoruz, bunu gördük. Potansiyeli ve dinamizmi var, gol içgüdüleri çok iyi. Şu ana kadar oyunumuza adapte olmakta güçlük yaşadı. Sürekli olarak Sörloth için ödenen 20 milyon Euro'yu konuşmanın bir anlamı yok. Kendisini geliştirecek. Bu sadece biraz zaman alacak ve sabretmek gerekecek" demişti.

19 Oca 2021 - 12:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Neco - Ne sorlot un ne de galatasaray in trabzon ile alakası varmı ki haber yapıyorsunuz Allah aşkına

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 12:09