Son karar uğurcan çakır'da

Trabzonspor'da Abdullah avcı ve yönetim üstün performans sergileyen Uğurcan Çakır'ın takımda kalmasını istiyor

Son karar uğurcan çakır'da
Haber albümü için resme tıklayın

Son olarak Sevilla ve Leeds United’ın gündemine giren Fırtına’nın kaptanı için şampiyonluk sonrasında resmi teklif gelirse, durumu masaya yatırılacak. Yönetim ile teknik direktör Abdullah Avcı, Uğurcan’ın Şampiyonlar Ligi’nde kalede olmasını istiyor.

Ancak burada oyuncunun kararı da önemli. Hem kulübün beklentileri hem de Uğurcan’ın hedefleri doğrultusunda bir teklif gelir yani iki taraf da tatmin olursa, transferin gerçekleşebileceği öğrenildi. Aksi takdirde milli kaleci hayalini kurduğu şampiyonluğun ardından Devler Ligi’nde de Trabzonspor ’un kalesini koruyacak.

Kısacası Uğurcan Çakır için geçen seneki strateji izleniyor, kaptan da altyapısından yetiştiği Trabzonspor’un menfaatlerine göre hareket ediyor.

27 Mar 2022 - 10:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.