SON DAKİKA! Trabzonspor o isim ile yolları ayırıyor

Trabzonspor formasını 122 kez giyen 36 yaşındaki futbolcu Pereira, Trabzonspor yönetimiyle yapacağı son görüşmeden sonra bordo mavili kulüpten ayrılac...

Trabzonspor formasını 122 kez giyen 36 yaşındaki futbolcu Pereira, Trabzonspor yönetimiyle yapacağı son görüşmeden sonra bordo mavili kulüpten ayrılacak.

Ocak 2017'de kadroya katılan ve 3 kez gol sevinci yaşayan 19 da asist yapan Pereira, Sporting CP'den 300 bin Euro'ya transfer olduğu bordo mavili forma atından kaptanlık da yaparken toplamda da 122 maça çıktı.

(FANATİK)

19 Oca 2021 - 14:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.