Son 15 yılın en iyi kadrosu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Trabzonspor’u değerlendirdi

Gençlerbirliği Teknik direktörü Ümit Özat, Trabzonspor’un kadrosunun çok kaliteli olduğunu ve son 15 yılın en iyi kadrosuna sahip olduğunu söyledi. Özat, katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor’la oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini vurgulayarak, “Trabzonspor, son 10-15 yılın en iyi kadrosunu kurdu. Akyazı’daki Fenerbahçe maçını izledim. Yedek kulübelerine bakıyorsun Sosa, Rodallega, Onazi gibi oyuncuları var. Bir de kanat oyuncuları var Castillo. Şu an sakatlığından dolayı oynayamıyor ama Türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Jose Sosa’yı neden oynatmadığını da anlamadığını dile getiren Özat, “Bana tribündeyken ‘maç ne olur’ diye sordular. Ben de dedim ki, Sosa ve Valbuena hamlelerinden ilkini kim yaparsa ilk golü o takım bulur. Öyle de oldu. Trabzonspor Sosa’yı aldı golü buldu, aynı şekilde Fenerbahçe’de. Rıza ağabey Sosa’yı neden oynatmıyor bilmiyorum. Çok kaliteli bir oyuncu. Türkiye’de her takımda oynar. Ama Rıza ağabey bizim maçta kesin Sosa’yı oynatır. Şimdiye kadar oynatmaz, bize oynatır” diye konuştu.

05 Şub 2018 - 15:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.