Sissoko bilmecesi!

İngiliz basını, Trabzon-spor’un uzun süredir gündeminde olan Totthenam’ın Fransız asıllı orta saha ve kanat oyuncusu Sissoko’nun transferini bitirdiği...

İngiliz basını, Trabzon-spor’un uzun süredir gündeminde olan Totthenam’ın Fransız asıllı orta saha ve kanat oyuncusu Sissoko’nun transferini bitirdiğini yazdı. İngiliz gazete ve internet sitelerinde de yer bulan haberde, “Trabzonspor sonunda Totthenam’la anlaştı. Tıpkı diğer transfer (Kucka) gibi onun için de bir jet gönderilerek ve Trabzon’a götürülecek” ifadelerine yer verildi.

Yapılan bu paylaşımlara karşın Trabzonspor cephesi ise Sissoko ile dirsek temasının halen sürdüğünü ve henüz bir neticeye varılmadığını kaydetti. Trabzonsporlu yöneticiler, “Sissoko’yu başkanımız da çok istiyor. Önümüzdeki hafta yani bayram sonrası her şey daha da netleşir” ifadelerine yer verdiler. Öte yandan Moussa Sissoko'nun Juventus'a transfer olacağı da öne sürüldü.

25 Ağu 2017 - 11:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Maho - Gelmez TS ye falan alamazlar kendimizi kandirmayalim aloooo...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 11:57
02

Akın - Sallayın belki taraftar inanır yalancısın haber 61

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 11:57
01

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - hani iki gün önceki haberde sisokko bitmişti.şimdi bilmece mi oldu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 11:57