SIRA GELDİ ŞAMPİYONLUĞA!

Kariyerinin en parlak günlerini Trabzonspor’da yaşayan Avcı, hedefe kilitlendi

Trabzonspor’un başında Süper Kupa’yı alan Avcı, bu sezon hem lig şampiyonluğu hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı alarak kupa koleksiyonunu tamamlamak istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kupa koleksiyonunu bu sezon tamamlamak istiyor.10 Kasım 2020'de Trabzonspor'un başına geçen Abdullah Avcı, 432 günlük görev süresi boyuncu bordo-mavili takımın başında önemli işlere imza attı. Trabzonspor’un başında teknik direktörlük kariyerinin en önemli çıkışına imza atan Avcı, TFF Süper Kupa Finali'nde Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek, kulüp düzeyindeki 16 yıllık teknik adamlık kariyerinde ilk kupasını kaldırırken, gözünü lig şampiyonluğuna ve Ziraat Türkiye Kupası’na dikti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2021-22 sezonunda bordo-mavili takımın başında 21. haftalar itibarıyla tüm kariyerindeki istatistikleri geride bıraktı. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor’un başında bu sezon Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 21 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 38 gole karşılık ise kalesinde 15 gol gördü. 50 puan toplayarak zirvede yer aldı. 2.38'lık puan ortalaması ise ulaştığı en yüksek ortalama oldu.

25 sezonun en iyi puanı

Trabzonspor, 21. haftalar itibarıyla da son 25 sezonun en yüksek puanına ulaştı. Bordo-mavililer 1995-96 sezonunda oynadığı 21 maçta 17 galibiyet, 3 beraber ve 1 mağlubiyet alarak 54 puan toplamıştı. Karadeniz ekibi bu sezon ise 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 50 puan topladı.

18 Oca 2022 - 09:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.