Şimdi Avrupa zamanı

Ligde fırtına kopartan Trabzonspor, şimdi de Krasnodar’ı gözüne kestirdi

Trabzonspor için şimdi Avrupa zamanı… Süper Lig’de son 3 haftada 9 puan toplayıp süper bir hava yakalayan Trabzonspor, rotayı Avrupa Ligi’ne çevirdi. Grup maçlarına şanssız Getafe mağlubiyeti ile başlayan, ikinci maçta ise taraftarının önünde Basel’i elinden kaçıran Trabzonspor, Rus ekibi Krasnodar’ı gözüne kestirdi. Avrupa Ligi C Grubu’nda puanı bulunmayan rakibini mağlup edip iddiasını ortaya koymak isteyen bordo-mavililerde galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da, hem lig hem de Avrupa’da zorlu bir süreçten geçtiklerini belirtirken, “Bu süreçten başımız dik çıkmak istiyoruz” dedi Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuralarının hemen ardından rakiplerini izlemeye başladıklarını belirtirken, “Çıktığımız her maçta camiamızı iyi temsil etmek istiyoruz. Maksimum verimlilik, doğru pozisyonlara girmek ve doğru sonlandırmaya bizi memnun eden bir sonuç almak istiyoruz. Doğru sonlandırmayla sonucu alacağız" diye konuştu.

Biletler satışa çıktı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynayacağı Krasnodar maçı biletleri satışa sunuldu.

Buna göre 24 Ekim 2019 Perşembe günü 22.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekildedir;

Not: Müsabaka biletleri için Passolig ve kağıt bilet uygulaması geçerli olacaktır. Passolig sahipleri hem Passo.com.tr üzerinden hem de Passolig gişelerinden bilet alabilecek, kağıt biletler ise sadece gişelerden temin edilebilecektir.

Kategori 1 – Batı Alt VIP Tribün – 500 TL

Kategori 2 – Batı Alt VIP Tribün – 400 TL

Kategori 3 – Batı Alt VIP Tribün – 300 TL

Kategori 4 – Batı Alt VIP Tribün – 200 TL

Kategori 5 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 100 TL

Kategori 6 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 90 TL

Kategori 7 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 80 TL

Kategori 8 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 70 TL

22 Eki 2019 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.