Şikeye hayır...2011'in şampiyonu Trabzonspor'dur...

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sezon olan "2010-2011"in üzerinden başlayan kavgada, taraflar güçlükle sakinleştirildi TV100'de yayınlanan VAR Odası f...

Şikeye hayır...2011'in şampiyonu Trabzonspor'dur...
Şikeye hayır...2011'in şampiyonu Trabzonspor'dur...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sezon olan "2010-2011"in üzerinden başlayan kavgada, taraflar güçlükle sakinleştirildi

TV100'de yayınlanan VAR Odası futbol programında futbol yorumcuları Oğuz Altay ile Emre Bol arasında, "2010-11 sezonu şampiyonu kim?"sorusu üzerine başlayan tartışmada gergin anlar yaşandı.

"HIRSIZSINIZ" DEYİNCE BARDAKLAR HAVADA UÇUŞTU

İki yorumcudan Emre Bol, "2010-11 sezonu şampiyonu kimdir, TFF sitesinden aç bak." deyince Oğuz Altay da "Kamu vicdanında o sezonun şampiyonu Trabzonspor'dur. Bileğinin hakkıyla şampiyon olmuştur. Hırsızsınız." diye karşılık verince ortam iyice gerildi, bardaklar havada uçuştu.

GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİLER

Hakaretlerin sarfedildiği sözlü kavgada Oğuz Altay, ayağa kalkarak Emre Bol'un üzerine yürüyünce taraflar, diğer konukların da araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi.

26 Eki 2021 - 15:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

adilhan - trabzondan boyle cesur tepki gelmedi be helal olsun adama

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 15:04
01

TS61 - kupayı; hangi takıma, kim verdi...böyle medyatik işler boş...uyan trabzon...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 15:04