Şehir için çok önemli bir maçtı

Trabzonspor kendi evinde konuk ettiği Adana Demirspor’u 2-0'lık skorla mağlup etti.Maçta golünüde atan Marek Hamsik maç sonu konuştu.

Şehir için çok önemli bir maçtı
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor’da 2-0’lık Adana Demirspor galibiyeti sonrası Marek Hamsik açıklamalarda bulundu.

Ben kendimden değil takımdan bahsetmek isterim. Bizim için takım için şehir için çok önemli bir maçtı. İkinci yarı biraz daha sakin oynadık biraz daha iyi oynadık. Bugün bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Balotelli ile maç sonunda konuştuk. Aramızda dostça geçen bir sohbetti daha önce bir çok kez karşılıklı oynadık.

04 Ara 2021 - 18:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.