Savaşa gireceğiz!

Rıza Çalımbay, ikinci yarının kıran kırana geçeceğini işte bu sözlerle anlattı;

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalya kampının 3. gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ikinci yarıda kendilerini kıran kırana bir yarışın beklediğini söyledi. Çalımbay, ikinci yarı öncesinde Konyaspor ile kupada final gibi bir maç oynayacaklarını belirtirken, “Bu işi bizim ilk maçta bitirmemiz gerekiyordu. Maçın ilk yarısında da ikinci yarısında da çok güzel pozisyonlarımız vardı. Biz bu skorun altından kalkabilecek kapasitede bir takımız ve onu da başaracağız” dedi.

Kupa maçının ardından yine Konyaspor ile ligde karşı karşıya geleceklerini, ardından da kendi sahalarında kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe ve Göztepe maçlarının çok önemli olduğunu yineleyen Çalımbay, “Kesinlikle o maçları en iyi şekilde bitirmemiz ve kazanmamız gerekiyor. Oynayacağımız dört maç bizim zaten yönümüzü çizecektir. Bu bizim için büyük şans, bunları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bütün oyuncularımızla beraber bir savaşa gireceğiz. Bu işin yakası yok, lamı cimi yok, herkesin kafa olarak burada olması gerekiyor” diye konuştu.

Çalımbay, transfere çok ihtiyaçları olduklarını da belirtirken, “Lige sıfırdan başlayacağız ve önemli olan bundan sonrası. Onun için de saha içi ve dışı problemleri yavaş yavaş yok etmeye çalışıyoruz. Çok küçük şeyler kaldı. Disiplin açısından yapacağımız şeyler var. Çünkü ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Lige ve kupaya çok iyi şekilde başlamamız gerekiyor. Kupa’da en iyi kadromuzla çıkacağız. Bunun şakası yok. Camiamız için kupa çok önemli. Hem kupaya hem lige en iyi kadromuzla çıkacağız” dedi.

Şampiyonluk yarışında avantajlı olan takımın halen Başakşehir olarak göründüğünü buna karşın şampiyonun kim olacağının belli olmadığını dile getiren Çalımbay, “Bu ligde şampiyon belli olmaz. Çünkü ikinci yarı inanılmaz şekilde zor geçecek. Ligde istikrarı yakalayan işi götürür. Aradaki puanlar kapanmayacak bir rakam değil. Şu anda kesinlikle bir favori yok. Bizim de yaşın içinde olmamız için özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmamız gerekiyor. Tek düşündüğümüz şey bu. Şu anda lig başlamadan transfer yapıp eksiklerimizi kapatıp önümüze bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

Nurgül GÜNAYDIN

07 Oca 2018 - 10:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - başarılarının devamı dileğiyle sayın çalımbay ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 10:51