Sancaklı'dan derbi öncesi kritik uyarı! 'Burnuma kötü kokular geliyor'

MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş-Trabzonspor derbileri öncesi yaptığı açıklamada "Benim burnuma kötü kokular geliyor. Beka mücadelesi veriyoruz, bunu verirken birileri futbol üstünden bu terörü kaşıyabilir.'' dedi.

Eski milli futbolcu, MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray ile Beşiktaş-Trabzon derbi maçları öncesi uyarılarda bulundu.

"Benim burnuma kötü kokular geliyor''

Sancaklı şunları söyledi: "Benim burnuma kötü kokular geliyor. Beka mücadelesi veriyoruz, bunu verirken birileri futbol üstünden bu terörü kaşıyabilir ve bize sıkıntı yaratabilir. Sağduyuyu koruyalım ve tuzağa düşmeyelim. Birileri bu işi fazla kaşımaya başladı. Futbolun ve sporun ne manaya geldiğini bize unutturmaya çalışıp başka mecralara çekmek isteyenler var.

''Sporda rekabetin yanı sıra işbirliği de önemlidir''

Spor ve futbol, insanları bir araya getiren, kaynaştıran, eğiten, bütünleştiren, güzel duygular yaşatan bir kültürdür. Sporda rekabetin yanı sıra işbirliği de önemlidir."

21 Şub 2020 - 12:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.