Samsunspor yarın, ligden düşmesi kesinleşen Ankaraspor'u konuk edecek

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig'in 33. haftasında Yılport Samsunspor, yarın sahasında ligden düşmesi kesinleşen Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun...

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig'in 33. haftasında Yılport Samsunspor, yarın sahasında ligden düşmesi kesinleşen Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'ndaki müsabaka yarın saat 16.00'da başlayacak.

Ligde 64 puanı paylaşan Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un ardından averajla üçüncü sırada yer alan Yılport Samsunspor, son 4 haftada 3 galibiyet ve bir beraberlik elde etti.

Son 2 haftada direkt Süper Lig'e yükselme hedefinden uzaklaşmak istemeyen kırmızı-beyazlı ekip, Ankaraspor maçını kazanarak Giresunspor ile Adana Demirspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Samsunspor'da sakatlığı devam eden Tomane, Ankaraspor maçı kadrosunda yer almıyor.

İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan maçı ise Samsunspor 2-1 kazanmıştı.

30 Nis 2021 - 12:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.