Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan, Kovid-19 aşısı olan taraftarların stada alınması çağrısı

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapılar...

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapılarak stadyumlara alınabileceğini söyledi.

Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e, Kovid-19 aşısı olan taraftarların tribünlere alınması çağrısında bulundu.

Passolig kartı olan Süper Lig ve TFF 1. Lig takımı seyircilerinden maçlara düzenli giden yaklaşık 1 milyon kişinin acilen aşılanması ve liglerin ikinci yarısında maçların seyirciye açılmasını isteyen Yıldırım, "Yoksa bu işler gittikçe zorlaşacaktır. Bence çok geçmeden bu fikir Ankara'da masaya yatırılmalı. Bu işin sadece fikir babası bile olmak beni mutlu eder. Haydi TFF, bu konuda hep birlikte çözüm üretelim. Kulüpler Birliği olarak bizler hazırız." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, maçların seyircilere açılmasının kulüpleri finansal bataktan kurtarmak için büyük destek olacağına işaret ederek, "Böylece Türkiye'de taşlar yerine oturur, insanların psikolojisi düzelir ve mutlu olurlar. Türkiye'de futbol hayattır, eve sığmaz ancak statlara sığar. Bu benim şahsi fikrim, çözüm teklifimdir." değerlendirmesinde bulundu.

16 Oca 2021 - 16:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.