Samsun'da düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda dereceye girenler belli oldu

SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın ikinci ayağında dereceye girenler belli oldu. 19 Mayı...

SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın ikinci ayağında dereceye girenler belli oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında düzenlenen 2 gün süren yarışlara 24 araç ve 48 sporcu katıldı.

Yarışta, Kemal Özsoy ile Yiğitcan Yüksel genel klasman ve sınıf SSV birinciliğinin sahibi olurken, Kenan Özsoy ile Harun Deynek ikinciliği, Engin Öztürk ile Mehmet Özdemir de üçüncülüğü elde etti.

Sınıf 1'de Samet Emni ile Fatih Atasayar ilk sırayı alırken, Sınıf 2'de Nihat Keskin ile Yasemin Biber Toker, Sınıf 4'te Doğukan Pekal ile Başar Şentürk birinciliği paylaşan ekipler oldu.

16 May 2022 - 14:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.