Şampiyonluk için… SALDIR TRABZON

Bordo-mavililer, Galatasaray ile adeta sezona bedel bir 90 dakikaya çıkıyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında bugün İstanbul'da Galatasaray'a konuğu oluyor… Ligde son 2 haftada şanssız puan kayıpları yaşayan ve liderliği Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor, Galatasaray’ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk yarışında son viraja avantajlı girmek istiyor. Trabzonspor’da kart cezalısı olan Pereira ve Hossseini derbide forma giyemeyecek. 21.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Trabzonspor Kaptanı Jose Sosa, ligde son viraja girdiklerini ve son 2 maçta aldıkları sonuçlar ile liderliği rakiplerine kaptırdıklarını belirtirken, “Ancak kalın 5 hafta çok kritik ve her şey olabilir. Bunun için biz önce kendi maçlarımıza odaklanmalıyız. Kazanıp rakibimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Biz nasıl 2 maçta kalıplar yaşadıysak onlar da yaşayacaktır. Bunun için Galatasaray maçından hasarsız çıkmak zorundayız” diye konuştu.

SPOR: Nurgül GÜNAYDIN/İSTANBUL

05 Tem 2020 - 12:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Tarih - 1996 - 2004 - 2005 - 2011 - 2020

Çarşamba gününe kadar sevinin

Yada 12 temmuz Denizli deplasmanına kadar sevinirsiniz ...

Tarih tekerrür edecek ...

Novak fenere ...

Sosa Arjantine ...

Takım yendi diye sevinen bu insanlar , takımı bozmak için küfürler , beddualar edecekler ...

Birnirleriyle kavga edecekler, küfürler beddualar yusuf yazıcı'ya kadar ulaşacak ...

İslam dininin yasakladığı bir çok şey ayaklar altına alınacak ...

6 Temmuz pazartesi günü sevinenler, 12 Temmuz'da bir kısmı Hüseyin Çimşir'e , bir kısmı Parmak'a , Ömür'e , Hüseyin Türkmen'e sövecekler...

Yetmeyecek komşularına sövecekler ama İslam'ın en fazla üzerinde durduğu nokta olan Kalp kırma eylemini yapacaklar ...

Evliler çocuklarının , hanımlarının kalplerini kıracak, çalışanlar iş arkadaşlarının kalplerini kıracak ....

Maç öncesi dua edenler galibiyet sonrası şükretmediği için , hem ligde hem kupada final oynayan , 4 ayda feneri 3 kez yenen bu takım bir çok yaraftar hayatlarında bir daha göremeyecekler...

Sonuç 2030 senesinde ancak toparlar sizin psikolojiniz

Tarihten ders almayan toplumların gelecekte başarılı olması mucizedir , başarılı olsa bile süreklilik arz edemez

Tarih kazananları yazar, yazacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 12:36