Şampiyonluk için geliyoruz

Ve Trabzon sahaya iniyor. Bordo-mavililer, kuruluş yıldönümü olan bugün yeni sezona görkemli bir açılış ile ‘merhaba’ diyor. 1 ay süren yurt dışı kamp...

Ve Trabzon sahaya iniyor. Bordo-mavililer, kuruluş yıldönümü olan bugün yeni sezona görkemli bir açılış ile ‘merhaba’ diyor. 1 ay süren yurt dışı kampını tamamladıktan sonra Trabzon’a dönen Trabzonspor, bu akşam kuruluş etkinlikleri için yapılacak organizasyonlar ile 50.yılını kutlarken, saat 21.45’te İspanya 1.Lig takımlarından Alaves ile oynayacağı hazırlık maçıyla yeni takımı ilk kez taraftarının huzuruna çıkacak.

YOĞUN İLGİ VAR

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu taraftar ile özel buluşmada ideal 11’ini sahaya sürmesi planlıyor. Alaves ile oynanacak maçın biletleri kale arkası 10, Doğu Tribün 20,Batı Tribün 25, VIP 30-35 TL’den satışa çıktı. Gurbetçilerinde Trabzon’da bulunması nedeniyle Trabzonspor’u ilk kez izleme fırsatı bulacak taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken, tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Müsabaka A2 kanalından da canlı olarak ekrana gelecek.

02 Ağu 2017 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.