Salter Bombası

Bordo-mavililer Premier Lig ekiplerinden Chelsea'da forma giyen Clarke-Salter'i gündemine aldI

Stoper arayışlarına devam eden Trabzonspor, Premier Lig ve Championship'i yakın takibe aldı. Vitor Hugo'dan vazgeçen ve Erik Sviatchenko'dan cevap bekleyen Fırtına'nın Chelsea'da forma giyen Jake Liam Clarke- Salter'i gündemine aldığı belirtildi. İngiltere basınında çıkan haberlerde; geçtiğimiz sezon Birmingham'a kiralık olarak giden ve bu sezon Chelsea'ya dönen futbolcunun yeniden takımdan ayrılacağı belirtildi. 23 yaşındaki Salter'in Trabzonspor'a transfer olabileceği yazıldı.

(FOTOMAÇ)

29 Eyl 2020 - 09:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.