Rodallega görüşme odasına!

‘Aralık’ta ayrılabilirim’ açıklaması yapan golcü oyuncu yönetimi harekete geçirdi

Trabzonspor’da yönetim Hugo Rodallega’nın mesajını aldı… Kolombiya basınına konuşan ve “Bazı teklifler var. Aralık ayında ayrılabilirim açıklaması yapan Rodallega, bordo-mavili yönetimi harekete geçirdi. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Rodallega’dan memnun olduklarını belirtirken, “Kendisi ile kulüp olarak son derece uyumlu bir halimiz var. Çok sevdiğimiz bir oyuncu kardeşimiz. Ayrılığı şu ana kadar hiç düşünmedik. Sözleşme yenileme konusunu konuşmadık ama devre arasına kadar kendisi ile görüşeceğiz” diye konuştu. Hacısalihoğlu, yeni dönemde görev almayı düşünmediğini ve kimseye kırgınlığının olmadığını yineledi.

02 Kas 2018 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.