RİZESPOR’UN BOYD ISRARI

Çaykur Rizespor, Tyler Boyd’ un kiralanması konusunda Beşiktaş ile her konuda anlaştı. Şimdi Menajer Bal bu oyuncuyu ikna etmek için çalışıyor

Çaykur Rizespor’da transferi yılan hikâyesine dönen Emir Dilaver ve kulübüyle anlaşan Çaykur Rizespor bu oyuncuya hafta başı imza attırmayı planlıyor. Çaykur Rizespor bu kez kanatlarda oynayan Beşiktaşlı Tyler Boyd için Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çaldı. Mali disiplin konusunda sorun yaşayan Beşiktaş ile Tayler Boyd’ un kiralanması konusunda anlaşan Çaykur Rizespor, şimdi oyuncu ile görüşmeye başladı

Tyler Boyd’un Beşiktaş’tan aldığı ücreti ödemeyi kabul eden Çaykur Rizespor yönetimi bu oyuncuyu bir yıllığına kiralaması konusunda siyah beyazlılarla anlaştı. Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakmayan Boyd için Çaykur Rizespor Sportif Menajeri ikna için çalışıyor. Bu oyuncuyu da birkaç gün içinde ikna etmeyi planlayan Çaykur Rizespor yönetimi Emir Dilaver ve Tayler Boyd’ a birlikte imza attıracak.

25 Eyl 2020 - 13:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.