RİZESPOR’DA moraller bozuk

Yeşil-mavililerde, G.Birliği deplasmanında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor

Üst üste galibiyetler ile havaya giren Rize, G.Birliği karşısında aldığı yenilgi ile çıkışını sürdüremezken, Uygun eksiklerin kendilerini etkilediğini belirtti

Rize’de yüzler asık. Ligde üstü üste aldığı Antalya ve Konya galibiyetleri ile havaya giren yeşil-mavililerde G.Birliği deplasmanında aldığı yenilgi ile çıkışını sürdürememenin üzüntüsü yaşanıyor. Üst sıralara tırmanmak için ligde kalma savaşı veren G.Birliği karşısında kazanmayı düşünen ancak sahadan yenik ayrılarak taraftarını üzen Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, alınan mağlubiyeti önemli oyuncularının yokluğuna bağladı.

Uygun, G.Birliği maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade ederek, “Fakat takımımızdaki domine eden futbolcularımızdan Boldrin ve Baiano’nun olmaması ve Samidou’nun dizindeki sakatlık nedeniyle takım anlamında biraz zorlandık. Bununla beraber 3 günde 1 maç oynamak ve ondan sonraki her maçta istenilen performansı vermek cidden zor. Üzüntülüyüz. Kalan maçlardaki takım halinde, bundan önce gösterdiğimiz performansı tekrar göstermek zorundayız. Rizespor’un büyük camiasına yakışan bir şekilde sahada mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

25 Nis 2021 - 18:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.