RİZE’NİN KEYFİ YOK

Trabzonspor yenilgisi sonrası yeşil-mavililerin hedefinde yine hakemler vardı

Rizespor’da Trabzonspor yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Trabzonspor ile bir derbi maç oynadıklarını ve sahaya puan için çıktıklarını söyleyen yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Tomas, “Maçın ilk yarısında da istediğimiz gibi oyunu yönlendirdik ve hata yapmadık. Ancak ikinci yarıda verilen basit penaltın takımın dengesini bozdu. Sonrasında da yediğimiz ikinci gole cevap veremedik” diye konuştu.

Teknik Direktör Tomas, kupa ve Göztepe maçlarında aldıkları galibiyetlerin ardından Trabzonspor maçında da seriyi devam ettirmek öncelikli hedeflerinin olduğunu da belirtirken, “Ancak hakemlerin yönetimi bizim istediklerimizi yapmamıza engel oluyor. Trabzonspor maçında da bunu yaşadık. Aleyhimize verilen kararlardan bu sezon çok mağdur olduk” dedi.

21 Ara 2020 - 14:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.