Rize’den görkemli açılış

2019-20 Süper Lig yeni sezon açılışına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Çaykur Rizespor 2019-20 Süper Lig sezonunun açlışını dün görkemli bir şekilde yaptı. Açılış etkinlikleri öncesinde yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, şehrin idari amirleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile birlik-beraberlik yemeği gerçekleştirildi. Saat 15.00’de başlayan açılış etkinliklerine ise taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

ÇAYKUR Didi Stadı’nda yapılan biletsiz olan açılışta Volkan Arslan, Usame İsmail ve Murat Köse Rizesporlu taraftarlara unutulmaz anlar yaşatan konser verdi.

Yeşil-mavililer sezon açılış maçında ise TFF 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile saat 17.30’da karşı karşıya geldi.

11 Ağu 2019 - 13:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.