RİZE PEDRO’NUN PEŞİNDE

Yeşil-mavililerin Tondela’nın orta saha oyuncusunun transferi için harekete geçti

Yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başlayan Çaykur Rizespor’un Tondela’da oynayan Joao Pedro ile ilgili harekete geçtiği öğrenildi. Yeşil-mavililerin Tondela Kulübü’yle 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyla ilgili olarak ekonomik şartları öğrenmek adına kulüple iletişime geçildiği bilgisine ulaşıldı.

Daha önce ABD ve Yunanistan’da da yurt dışında oynama deneyimi yaşayan orta saha oyuncusu, takımının bu sezon en çok süre alan 2. ismi konumunda. 27 yaşındaki Pedro, 22 maçta 3 gol ve 1 asisti var. Öte yandan Çaykur Rizespor’un gündeminde olan Joao Pedro ile Sivasspor’un da ilgilendiği belirtildi.

31 Mar 2021 - 10:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.