Rize, Beşiktaş kadar zor!

Başkan Ağaoğlu, şampiyonluk için 7-8 takımın mücadele ettiğini ve her rakibe saygı duymaları gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, zirve yolunda alınan her puanın önemli olduğunu söyledi. Ağaoğlu, hesap yapmayı sevmediğinin altını çizerken, “Eğer 1 puan farkla şampiyon olursanız önemli bir puan. 2 puanla kaybederseniz şampiyonluğu verdiğiniz maç. Bu tür hesapları ben sevmiyorum. Şimdi önümüzde Rize maçı var en az Beşiktaş maçı kadar zor. Gazişehir maçı var belki hepsinden daha zor. Küme mücadelesi veren zirve mücadelesi veren takımlar var. Fikstür biraz yoğun” dedi.

Ağaoğlu, hedef büyütenlerin ve büyük konuşanların sonunda nasıl bir tabloyla karşılaştığını gördüklerini de belirtirken, “Onun için hiçbir takımın veya başkanının konuşmaması lazım. Karşınızda oynadığınız tüm rakiplere saygı duymak zorundasınız. Sizinle beraber şampiyonluk mücadelesi veren 7-8 takım var. Birbirinize saygı duymak zorundasınız. Duymazsanız rakip size cezayı keser. Vermiş olduğunuz mücadelede rakibinizden daha iyi oynamak zorundasınız” şeklinde konuştu.

Uğurcan ve Sörloth’a da övgüler yağdıran Ağaoğlu, “Uğurcan ile Sörloth'tan biri diğerine duvar, biri diğerine kral diyor. İyi bir kalecimiz var, bana göre Avrupa'nın en iyi 3 kalecisinden biri de, Avrupa'nın en iyi 5 forvetinden biri de bizde. Bu da Trabzonspor adına bizim için şans. Uğurcan’ın değeri 20-25 veya 30 milyon Euro ve her hafta artabilir. Beşiktaş maçında benim bildiğim 5-6 tane scout vardı ve bunlar bizim oyuncularımızı takip ediyorlar. Bu güzel bir şey” dedi.

Ekuban 30 dakika oynardı!

Ağaoğlu, Ekuban’ın Beşiktaş maçına yedek başlamasıyla ilgili olarak da “Ekuban'ın antrenman eksikliği var. 15 gündür sakattı. Alternatif olarak oynayıp oynamayacağı bile kesin değildi. 25-30 dakika ile sınırlıydı. Böyle bir oyuncuyu maçın başında oyuna sürerseniz, 30. dakikada kenara alamazsınız. Bazı eleştiriler yapılırken konuyu derinlemesine düşünmek lazım. 2-3 hafta içerisinde sakatlı kart cezası olmadığı takdirde yolumuza alternatifli kadroyla iki kupada da devam edeceğiz” dedi.

Başka istekleri var mı?

Rıdvan Dilmen'in, "Sörloth'un bonservisini hemen alsınlar" sözüne de yanıt veren Ağaoğlu, "Beşiktaş maçında 3 büyük ligden 5-6 scout gördüm, izleniyor. Sörloth, bizim 2 yıllığına kiraladığımız bir oyuncu. Seneye 31 Mayıs'ta ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Eksik olmasınlar, hemen bu akşam bonservisi alsınlar demiş bir arkadaş, emri olur, başka istekleri varsa ona göre hareket edelim" dedi.

25 Şub 2020 - 11:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.